HOE ONLINE INSCHRIJVEN?

Je hebt interesse in een van onze projecten en staat misschien zelfs al bij ons ingeschreven in het online woningdossier. Dit betekent dat we je gedurende ontwikkeling van het project op de hoogte houden. 

De verkoop van de nieuwbouwwoningen gaat van start. Voor dit project kun je online inschrijven op een van de woningen. Hoe je dat doet, leggen we in het kort even uit. Zo kun je vanaf het start-verkoopmoment zo goed en vlot mogelijk inschrijven op wellicht jouw toekomstige droomwoning.

Online inschrijven op een nieuwbouwwoning
Voor de verkoop van onze nieuwbouwprojecten werken met een online woningdossier. Een woningdossier dat je helemaal kan personaliseren tot het eventuele moment van het tekenen van een koopcontract. Via het online woningdossier kun je bijvoorbeeld vóór de verkoop al voorkeuren voor woningtypen met ons delen en vanaf de start verkoop financiële gegevens beschikbaar stellen. Het is een beveiligd online inschrijfdossier wat ervoor zorgt dat op zorgvuldige wijze informatie bij ons terecht komt als je interesse hebt in een woning en eventueel over gaat tot koop.

De koopmodule in het woningdossier staat open vanaf de dag van start verkoop tot en met de sluitingsdatum. Na de sluiting worden alle inschrijvingen bekeken en de woningen toegewezen. Het is verstandig om van tevoren nauwkeurig alle verkoopinformatie te bestuderen, zoals de brochure, optielijsten en verkooptekeningen. Je kunt dan een weloverwogen keuze maken voor de bouwnummers van jouw voorkeur. Al deze informatie vind je op de projectwebsite.

Welke informatie deel je met ons bij inschrijving?
Allereerst is het belangrijk dat je aangeeft voor welke bouwnummers je wil inschrijven. Je kan meerdere voorkeuren aangeven. We adviseren je om altijd minimaal 3 voorkeuren door te geven. Zet je voorkeuren op volgorde van interesse. Verder vinden we het prettig als je aangeeft welke opties je interessant vindt, zoals een aanbouw van 1,20 of 2,40 meter of dakkapellen (voor/achter). Dit is geheel vrijblijvend. En verder hebben we natuurlijk persoonlijke gegevens nodig, zoals woonadres, legitimatiebewijs, huidige werksituatie/ inkomenssituatie; Ook ontvangen we graag deze gegevens van je partner (indien je met een tweede persoon de woning wil kopen). Je hebt de mogelijkheid om financiële documenten, zoals een financiële scan van een hypotheekverstrekker, toe te voegen.

Doe een financiële scan!
Het is verstandig om voor het kopen van een woning een financiële scan te doen bij je bank of hypotheekadviseur. Je weet dan wat je financiële mogelijkheden zijn en welke woningen binnen je budget passen. Tijdens de inschrijving kun je deze scan uploaden in het online woningdossier.
De verkoopprijzen van onze nieuwbouwwoningen zijn vrij op naam. De verkoopprijs is exclusief eventuele opties, afwerking en keuken. Houd bij de financiële toets en de inschrijving rekening met de eventuele bijkomende kosten voor deze zaken.
Lees hier alles over de financiële scan.

Kortom
Wat heb je nodig bij de online inschrijving?

  • De volledige NAW-gegevens van jou en (indien van toepassing) van je partner;
  • Het legitimatiebewijs en documentnummer van jou en (indien van toepassing) van je partner;
  • Een lijstje met de bouwnummers van jouw voorkeur in de juiste volgorde;
  • Jouw huidige werksituatie en (indien van toepassing) van je partner;
  • Je financiële scan;

Veel succes met inschrijven en vraag gerust advies aan de makelaar.

Stappenplan nieuwbouwwoning
Benieuwd naar de reis die we gaan maken naar de oplevering van jouw droomwoning.
Bekijk via de infographic “de stappen naar jouw droomwoning”!