Hypotheek regelen?

Regel alvast een financiële check

Doe vandaag nog een check

Financieel adviseur Frank van Broekhoven: "Staat jouw droomhuis in Westwaard te Kaatsheuvel? Dan wil je snel weten of je jouw
woondroom kunt realiseren en zekerheid hebben over jouw hypotheekmogelijkheden."
Regel dan alvast een financiële check. Een
financiële check is een document van een van onze financieel adviseurs op basis van een eerste gesprek bij Rabobank. In dit document komt naar voren dat de koopsom binnen jouw mogelijkheden ligt. Dit checken we op basis van jouw inkomen (en dat van jouw partner) en het eventuele vermogen. Om snel te kunnen schakelen is het slim om deze financiële check nu al aan te vragen. Een financiële check is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend."


Snel inzicht of je jouw droomhuis kunt kopen
Meer zekerheid over je financiering
Sterke uitgangspositie bij serieuze interesse


GRATIS ORIËNTEREND GESPREK
Frank: "Mijn collega's en ik nodigen je graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek en het uitvoeren van een financiële check. Ontdek binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een video- of telefoon- gesprek. We kijken wat het beste bij jouw situatie past. Zo kun je weloverwogen en zelfbewust een keuze maken. Vraag online een gesprek aan of bel (088) 722 66 00.

De woningen van dit nieuwbouwproject worden gebouwd naar de wensen van de kopers. Zie jij jezelf al wonen in Thuis in Westwaard?

  • Markante woningen met veel ruimte en groen
  • Sfeervolle architectuur
  • Meer dan voldoende parkeergelegenheid
  • Energiezuinige woningen
  • Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DIT PROJECT? SCHRIJF JE DAN IN!